TAO pályázati támogatás 2016/2017

A Tordas SE a 2016/2017-os támogatási időszakban az MLSZ által kiírt TAO pályázaton 34 223 326,- Ft támogatást nyert a labdarúgás személyi jellegű ráfordításaira, tárgyi eszköz fejlesztésére és az utánpótlás-nevelés céljaira.

SPORTFEJLESZTÉSI PROGRAM

JÓVÁHAGYÓ HATÁROZAT

 

TAO pályázati támogatás 2015

A Tordas SE a 2015/2016-os támogatási időszakban az MLSZ által kiírt TAO pályázaton 15 125 872,- Ft támogatást nyert a labdarúgás személyi jellegű ráfordításaira, tárgyi eszköz fejlesztésére, képzésre és az utánpótlás-nevelés céljaira.

SPORTFEJLESZTÉSI PROGRAM

JÓVÁHAGYÓ HATÁROZAT

Meghívó futball mérkőzésre

Tordas SE-Velence 2015 03 02

Meghívó futball mérkőzésre

Polgárdi - Tordas
2015. március 1. 14.30

polgárdi

Futball 2014/2015 tavaszi forduló sorsolás

m1 20141-page-001

Hírek

Felnőtt labdarúgás
Kisorsolták a Magyar Kupa 4. fordulójának párosítását, mely alapján a Tordas SE Bicskére látogat április 8-án. Az őszi szezont csapatunk a 6., míg a vendéglátó bicskeiek a 15. helyen zárták. Mivel a legutóbbi egymás elleni mérkőzés tordasi 4:1-es győzelemmel zárult idegenben, így bizakodhatunk a folytatást illetően.
Január végén megkezdte felkészülését a felnőtt csapat. Nagy erővel dolgozunk, ugyanis kezdődnek az edzőmérkőzések. A kilátások biztatóak.
Az idei év első edzőmérkőzésén Tordas - Százhalombatta 3:3. A jó iramú meccsen Csillag Szilveszter felmérhette a keret jelenlegi állapotát, és kipróbált több újoncot is.
Január 31-én Sóskút csapatával találkoztunk. A második edzőmeccs töredezett játékot és lassú tempót hozott, azonban az eredményben kiütközött az osztálykülönbség, így a Tordas 3:0-ás eredménnyel várhatja a következő felkészülési mérkőzést.
Harmadik edzőmeccsünkön 2:0-ra győztük le a Kelen csapatát. Az eddigi mérleg 2 győzelem és egy döntetlen. A Kelen SC elleni második találatunkat Márkus szerezte büntetőből.
A Baracska elleni edzőmeccsünkön 14:0-ás eredménnyel ért véget a játék. Összeállt az őszi félszezon legjobb U21-es csapata, ahova a Tordas Se középpályását, Bakos Richárdot is beválasztották. Büszkék vagyunk!
A Fejérfoci.hu pontosan fogalmazott a címben: gőzerővel készülünk. Legközelebb Törökbálint csapatával találkozunk, de a márciusi kezdésig még legalább további két felkészülési mérkőzés áll előttünk.
Törökbálint ellen megszereztük negyedik győzelmünket. A 4:0-ás eredménnyel záruló meccsen a tartalékos hátvédsorunk mellett újoncaink jól teljesítettek a középpályán és a csatársorban.

bakos vál

Utánpótlás
Január 17-18-án, szombaton és vasárnap is Szárra látogattunk, hogy a korosztályos csapatainkat egy teremtornán méressük meg. Minden korosztályban öt csapat mérkőzött, a Tordas SE labdarúgói azonban mindenhol kiváló eredményekkel zártak, melynek köszönhetően 2-2 arany- és ezüstéremmel és egy negyedik hellyel gazdagodtunk.
Az eredmények részletesen:
U7 csapatunk I. helyezett
U9 csapatunk I. helyezett
U11 csapatunk IV. helyezett
U13 csapatunk II. helyezett
U15 csapatunk II. helyezett

utánpótlás február
TENISZ
Tordasiak a Magyar Tenisz Napján.

tenisz február
JUDO
A Tordas SE Judo szakosztálya több mint 300 ezer forintot támogatást kapott az országos szövetségtől, melynek köszönhetően idén 10 új tatamival gazdagodik a szakosztály.
Január legvégén került megrendezésre a serdülő B országos diákolimpia döntője, ahol Landerberger Ábel bronzérmet szerzett tordasi színekben. Gratulálunk!

landenberger

Támogassa társasági adójával az egyesületet!

A Tordas Sportegyesület várja azoknak a cégeknek a jelentkezését, akik 2014-es társasági adójukból szívesen támogatnák a tordasi labdarúgást! Azon cégek, amelyeknek van társasági adójuk, lehetőségük van arra, hogy azt ne az állam részére, hanem a Tordas Sportegyesület-nek utalják át.


http://www.mlsz.hu/bl…/2013/…/14/fejlesztes-tao-palyaztatas/

Farkas Örs a Tordas SE elnöke

farkasörs2014. szeptember 24-én tartott közgyűlésén a Tordas Sportegyesület Farkas Örsöt választotta elnöknek. A vezetőség felépítése és személyi összetétele is változott: újra bekerült a Bridzs szakosztály, a labdarúgás szakosztály pedig felnőtt és utánpótlás szakosztályokra vált szét. Az új vezetőségi tagok: Homonnay Géza, Somlói József és Hajbin Gergely. Mocsonoki Károly ezentúl az elnök melletti technikai segítő szerepét fogja betölteni.

Meghívó futball mérkőzésre

foci nov30

Meghívó futball mérkőzésre

Tordas SE 2014 10 28 KÉK háttér

XVII. Tordas Tenisz Kupa

XVII. TORDAS KUPA
2014.október 4.


A csapadékban bővelkedő szabadtéri szezont záró versenyre borongós időben gyülekeztünk, ahol kiváló pályák fogadták a résztvevőket . Szerencsére déltől kisütött a nap és a hőmérséklet is az indián nyarat idézte.

Húsz fő nevezett a négy kategóriában. Tordast Hajbin Gergő, Nánási Dávid, Nánási Attila, a Pántya fivérek, Tóth Petronella és Tóth Gábor képviselte. Örvendetes, hogy a teniszt csak nemrég kezdő gyúrói Kerényi Csaba és fia, Tamás is indultak a versenyen két kategóriában is.

A szokásos erősorrend szerinti kiemelések után 45 év alatti mezőny négy hármas csoportban, a 45 év feletti korosztály pedig két hármas körben vágott neki a versenynek.
Első mérkőzésen, a női döntőt Tóth Petronella nyerte Hámori Nóra ellen 4/1 5/3 arányban.
A férfi körmérkőzések után egyenes kieséssel folytatódott nyolcas táblán az F45- kategória.
Itt nagy csatát vívott Nánási Dávid és a fehérvári Horváth Márk a döntőbe jutásért ,ahol végül Dávid nyert 4/1 2/4 10/8 arányban.
A döntőben sima tordasi győzelem született miután Nánási Dávid 4/0 4/0 arányban legyőzte fehérvári ellenfelét, Stokinger Tamást.

Bővebben...

Események