Hírek

Felnőtt labdarúgás
Kisorsolták a Magyar Kupa 4. fordulójának párosítását, mely alapján a Tordas SE Bicskére látogat április 8-án. Az őszi szezont csapatunk a 6., míg a vendéglátó bicskeiek a 15. helyen zárták. Mivel a legutóbbi egymás elleni mérkőzés tordasi 4:1-es győzelemmel zárult idegenben, így bizakodhatunk a folytatást illetően.
Január végén megkezdte felkészülését a felnőtt csapat. Nagy erővel dolgozunk, ugyanis kezdődnek az edzőmérkőzések. A kilátások biztatóak.
Az idei év első edzőmérkőzésén Tordas - Százhalombatta 3:3. A jó iramú meccsen Csillag Szilveszter felmérhette a keret jelenlegi állapotát, és kipróbált több újoncot is.
Január 31-én Sóskút csapatával találkoztunk. A második edzőmeccs töredezett játékot és lassú tempót hozott, azonban az eredményben kiütközött az osztálykülönbség, így a Tordas 3:0-ás eredménnyel várhatja a következő felkészülési mérkőzést.
Harmadik edzőmeccsünkön 2:0-ra győztük le a Kelen csapatát. Az eddigi mérleg 2 győzelem és egy döntetlen. A Kelen SC elleni második találatunkat Márkus szerezte büntetőből.
A Baracska elleni edzőmeccsünkön 14:0-ás eredménnyel ért véget a játék. Összeállt az őszi félszezon legjobb U21-es csapata, ahova a Tordas Se középpályását, Bakos Richárdot is beválasztották. Büszkék vagyunk!
A Fejérfoci.hu pontosan fogalmazott a címben: gőzerővel készülünk. Legközelebb Törökbálint csapatával találkozunk, de a márciusi kezdésig még legalább további két felkészülési mérkőzés áll előttünk.
Törökbálint ellen megszereztük negyedik győzelmünket. A 4:0-ás eredménnyel záruló meccsen a tartalékos hátvédsorunk mellett újoncaink jól teljesítettek a középpályán és a csatársorban.

bakos vál

Utánpótlás
Január 17-18-án, szombaton és vasárnap is Szárra látogattunk, hogy a korosztályos csapatainkat egy teremtornán méressük meg. Minden korosztályban öt csapat mérkőzött, a Tordas SE labdarúgói azonban mindenhol kiváló eredményekkel zártak, melynek köszönhetően 2-2 arany- és ezüstéremmel és egy negyedik hellyel gazdagodtunk.
Az eredmények részletesen:
U7 csapatunk I. helyezett
U9 csapatunk I. helyezett
U11 csapatunk IV. helyezett
U13 csapatunk II. helyezett
U15 csapatunk II. helyezett

utánpótlás február
TENISZ
Tordasiak a Magyar Tenisz Napján.

tenisz február
JUDO
A Tordas SE Judo szakosztálya több mint 300 ezer forintot támogatást kapott az országos szövetségtől, melynek köszönhetően idén 10 új tatamival gazdagodik a szakosztály.
Január legvégén került megrendezésre a serdülő B országos diákolimpia döntője, ahol Landerberger Ábel bronzérmet szerzett tordasi színekben. Gratulálunk!

landenberger

Események